LiveGreen Virtual Spring

Innovation föds aldrig ur bekvämlighet och trygghet. Innovation föds när vi ställs inför svåra utmaningar, när omständigheter tvingar oss att tänka om och när traditionella beteenden och normer ifrågasätts. Innovation föds när vi ser bristerna i vår omvärld och bestämmer oss för att förändra den.

Det är en ny och okänd situation vi står inför våren 2020. Festivalarrangörer, kulturarbetare, idrottsledare, artister och föreläsare – vi är många vars levebröd baseras på att människor möts.
Vad kan vi göra för att hjälpa oss själva och andra i branschen att vara hållbara under en pandemi? Hur kan vi möta nutidens utmaningar med begränsade möten, och samtidigt framtidens behov av ekologisk och social omställning? Hur kan vi använda den teknik och tid som nu frigörs för att fortsätta utveckla våra organisationer och vårt hållbarhetsarbete?

Under våren digitaliserar och tillgängliggör vi LiveGreen Academy och det bibliotek av hållbarhetskunskap som vi jobbat fram de senaste 10 åren. Vi lanserar löpande utbildningar, nya tjänster och innovativa sätt att fortsätta mötas och skapa förändring.

📱🌍 Aktuellt: Hackathon som förenar livemusikindustrin och spelbranschen under virtuella Almedalsveckan!

Södra Sveriges ledande event- och musikorganisationer samlar festivalarrangörer och upplevelseproffs med de skarpaste hjärnorna inom speldesign och digitalisering. Läs om ”When Tomorrow Comes”

LiveGreen Goes Digital! 📲

Vi har skräddarsytt digitala inspirationsföreläsningar, utbildningar och creative sessions för företag och organisationer som går att boka redan nu 👇
Läs om våra digitala utbildningspaket

Hur kan festivaler och evenemang förbättra världen, bli mer hållbara och bidra till FN:s globala mål?
Läs våra bästa tips här och kolla in provkapitlet av vår bok ”Stageplots, Setlists & Saving the World” ⚒️

Idéer eller frågor om Virtual Spring?
Kontakta oss!

Innovationschef Louise
louise@livegreen.se

Hållbarhetsagent Alina
alina@livegreen.se

Verksamhetsutvecklare Emmelie
emmelie@livegreen.se