Vapenbröder var det allra första bandet som bokades till första Live Green-festivalen 2011 i Wämöparken, och förra året var Hoglands Park smockfullt av tusentals människor under bandets spelning.
Därför är vi superglada att kunna berätta att Vapenbröder får äran att återigen avsluta Live Greens första festivaldag – för fjärde året i rad!

vapen

 

I vintras blev Vapenbröder signade av bolaget Fantabolous och strax därefter släppte de låten och musikvideon ”Nej tack” – en protestlåt mot Sverigedemokraterna, som fick stor uppmärksamhet. Sedan dess har det varit relativt tyst kring bandet. De spenderade våren med att färdigställa en massa nya låtar för att därefter flytta från Karlskrona till Stockholm – och nu är de mer taggade än någonsin på att komma ut och spela igen:
– Att få komma hem och spela på Live Green ska bli så jävla roligt om man får svära lite. Det blir förmodligen ett av väldigt få gig vi gör i sommar, kanske rent av det enda. Men det kändes som det självklara valet när frågan kom, att få spela på hemmaplan är fantastiskt kul, speciellt nu när vi inte bor där längre! /Vapenbröder