LiveGreen Pop-Up är ett unikt koncept där vi intar eller blir en del av en befintlig festival, stadsfest eller annan typ av evenemang för att skapa hållbara, inspirerande och inkluderande miljöer.

LiveGreen Pop-Up är ett bra sätt att kommunicera era visioner och värderingar och samtidigt engagera besökare och partners i olika hållbarhetsfrågor.

LiveGreen Pop-Up innehåller något eller en kombination av följande:

🏰 Mötesplats

LiveGreen finns på plats i ett tält eller en monter där samtal kring hållbarhet och ungas engagemang står i fokus. Mötesplatsen kan profileras och användas för att lyfta era egna värderingar och hållbarhetsarbete, samt för att samla in besökares idéer och tankar om er verksamhet i allmänhet eller specifika områden.

Mötesplatsen är en bra bas för LiveGreen Pop-Up och de andra delar som presenteras nedan.

♻️ Recycling Fashion Show

10 minuters färgsprakande magi på scen! Med återbruk som material och unga kvinnliga eldsjälar som kreatörer och modeller skapas Recycling Fashion Show. Modevisningen kan efterföljas av workshop i återbruk.

Läs mer om Recycling Fashion Show och se filmer från modevisningen

🎮 Green Reality VR-Game

Det pratas mer än nog om en hållbar framtid. Det pratas mer än nog om nutidens teknik. Vi vill skapa en hållbar nutid med framtidens teknik – så vi skapade världens första VR-spel för festivaler med hållbarhet i fokus! 

Green Reality är ett fartfyllt, roligt och lärorikt VR-spel med hållbarheten i fokus. Städa upp världen och se direkt vilken impact en hållbar livsstil har!

Läs mer om Green Reality

🎨 Livekonst

Livekonst är också ett verktyg för att visualisera hållbarhet och era värderingar. LiveGreen erbjuder detta i realtid, under pågående evenemang. Vi kan erbjuda två olika typer:

1️⃣ Graphic Recording: En mötesritare använder sig av er identitet i kombination med besökares berättelser och kommentarer för att fånga evenemanget genom bilder och texter.

2️⃣ Livegraffiti: Unga graffitikonstnärer skapar unika väggar med hållbarhetsmotiv live som en del av ert evenemang.

🎧 LiveGreen DJ

Mötesplatsen kompletteras med musikaliskt inslag genom en av LiveGreens DJ:s. Avkopplande bakgrundsmusik eller elektroniskt sound med hög energi? Ni väljer!

🎤 Workshops & Föreläsningar

Under pågående evenemang kan vi hålla interaktiva workshops eller inspirerande föreläsningar på temat hållbarhet, förändringsarbete och ungas samhällsengagemang. Ett välkommet avbrott på ett livligt evenemang eller ett spännande sätt att bryta av en traditionell konferens.