KOMMUNIKATIONSKIT

Välkommen hit! Här hittar du som vill sprida information om LiveGreens Masterclass i hållbara festivaler och events texter, loggor, SoMe-bilder och annat kommunikationsmaterial!

Obs! Den här sidan ska inte delas med allmänheten.

Om vi ska lyckas ställa om samhället behöver vi många som kan bemästra hållbarhet. Evenemang och festivaler kan inspirera, förena, sätta nya normer och visa vägen mot en bättre framtid!

LiveGreens Masterclass är en intensiv onlinekurs för dig som jobbar med livemusik, kultur, festivaler och annan evenemangsproduktion. Du får du kuskap och verktyg inom ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet samt kommunikation och förändringsarbete.

Masterclassen har premiär på svenska under januari – april 2022 och består av en introduktion i hållbar utveckling med fyra efterföljande moduler.

Efter pandemin har vi en unik möjlighet att börja om på ett mer schysst och hållbart sätt. Vi måste alla hjälpas åt att lösa de lokala och globala kriser vi står inför. Festivaler och kulturevenemang kan genom mod, nyfikenhet, innovation och kommunikation förena människor, inspirera människor och visa vägen mot en hållbar framtid! Med denna bakgrund har vi designat LiveGreens Masterclass.

Anmäl dig på www.livegreen.se/masterclass

LiveGreen startade som en festival mot klimatångest 2011. Under de senaste 10 åren har vi samlat på oss kunskap, verktyg och framgångsexempel på hur vi som arbetar med festivaler, musik och kultur kan ta miljömässigt och socialt ansvar i vår eventproduktion, men också hur vår bransch kan driva förändring i samhället.

Våra sociala medier:

INFORMATIONS-PDF

LOGOTYPER

Här kan du ladda ner logotyper i olika format.

INLÄGG I SOCIALA MEDIER

Här kan du ladda ner bilder till sociala medier.

PRESSBILDER

Här kan du ladda ner pressbilder från Masterclassen. Foto: Mattias Olsson

KONTAKTUPPGIFTER

hello@livegreen.se

+46 73-442 78 10

Campus Gräsvik 5

Karlskrona

2021. ALL RIGHTS RESERVED

DESIGN BY SVETLANA ZAKHAROVA