Inspirationsföreläsningar, utbildningar och workshops

LiveGreen erbjuder föreläsningar och utbildningar inom hållbarhet, social innovation, festivaltrender och ungt engagemang. De senaste tio åren har vi  intagit ett hundratal scener i Sverige och Europa – från skolaulor till kungliga slottet.

”Ni är entreprenörsvärldens svar på Icona Pop.”

– Lotta Lundberg, marknadschef Fryshuset Sverige

”Ni är mycket inspirerande och bra på scen – ni fick mig att tänka till kring hur jag kan stötta unga ännu mer.”

– H.M. Konungen Carl XVI

Vi erbjuder färdiga utbildningskoncept eller skräddarsyr enligt förfrågan.

 

Inspirationsföreläsning: Från klimatångest till musikfestival

När du ställs inför globala utmaningar kan du göra en av två saker: bli rädd för världen eller rädda världen. När Louise Lindén som 17-åring drabbades av klimatångest bestämde hon sig för att rädda världen och grundade Sveriges mest hållbara musikfestival, LiveGreen. Beslutet blev starten på en resa som självlärd samhällsentreprenör.

Det här är berättelsen om hur en skoltrött landsbygdstjej blev en kungligt prisbelönad företagsledare, genom att följa sin inre kompass och kliva utanför sin comfort zone. 10 år innan Fridays for Future startade, i skärgårdsstaden Karlskrona, har hundratals unga förvandlat frustration till innovation och stöttat varandra i kampen för ett hållbart samhälle.

Louise Lindén delar med sig av lärdomar om värderingsstyrt ledarskap, tips på hur du trotsar jantelagen och recepten för ett framgångsrikt hållbarhetsarbete.

Utbildning: Hållbara evenemang

Musikfestivaler, stadsfester och andra stora evenemang bidrar till många positiva effekter för samhället runtomkring, exempelvis marknadsföring, turism och ekonomisk tillväxt. Men vad händer om dessa stora evenemang även börjar betraktas och nyttjas som plattformar för hållbarhet och förändring? Hur kan festivaler fostra beteendeförändring och nya initiativ för en bättre värld? Och hur kan stora evenemang ta ansvar för miljömässig och social hållbarhet?

Vi bjuder på en interaktiv utbildning med föreläsningar, diskussioner och workshops där inspirerande berättelser och egenutvecklade metoder för ekologisk och social hållbarhet blandas med forskning och trender.

Kontakta oss för bokning och mer info!