mindfellazadee

Ida ”Adée” Olsson har spelat på Live Green två år i rad, men vi kan helt enkelt inte få nog av henne! Hon är artisten som kombinerar uppkäftighet med värme och omtänksamhet, hon står rak i ryggen som kvinna med ena benet i en mansdominerad musikgenre. Att vår favoritkonferencier Bitte Appelqvist är med på gitarr gör inte saken sämre!
De senaste åren har varit fyllda av fina uppdrag och framgång för Adée, bl.a. USA-turné, uppträde för Kungafamiljen och inspelning av Anthem-låten för jämställdhetskonferensen Nordiskt Forum. För ett tag sedan var hon inbjuden att spela på Canadian Music Week och om en vecka släpps nya singeln och musikvideon ”World On Fire”.

Hiphopduon Mindfellaz bildades 2010 av David ”Gigantoz” Ekströmmer och Mattis ”Jass” Grusell, båda uppväxta i Kalmar. De har under senaste åren bott till och från i Stockholm, men under hösten återvände duon till sin hemstad för att spela in debutalbumet ”Inga Rosor Utan Törnen” som släpps i september. Under 2014 släpptes singlarna ”Nu eller Aldrig (ft. James Gamba)”, ”La Vida Loca” och nu är Mindfellaz aktuella med singeln ”Drömmare (ft. Anton Lundberg)”