Utmärkelser & Uppmärksamhet

LiveGreens arbete med festivalen, hållbarhet och unga samhällsentreprenörer har uppmärksammats och prisats sedan 2011.

Louise Lindén – Kompassrosstipendiat 2017 from Scouterna on Vimeo.

Kompassrosen 2017 – Konungens Stiftelse Ungt Ledarskap

Louise Lindén tilldelas Kompassrosen för att hon har mod att rädda när andra blir rädda och driver med stor omtanke sin omvärld mot en bättre hållbarhet

Årets Unga Entreprenör – Guldekengalan 2016

Vinnaren drivs av tunga frågor och har på ett innovativt sätt utvecklat ett flertal koncept som motarbetar vår tids största samhällsproblem. Genom ett okonventionellt, målmedvetet och kreativt arbetssätt har flera tusen personer utbildats och över hundra arbetstillfällen skapats. Att arbeta och ha sin bas i Blekinge och samtidigt skapa nästa generations ledare över hela Sverige, är en bedrift att premiera.

Hållbarhetspriset – Landstinget Blekinge 2017

Louise Lindén tilldelas Hållbarhetspriset 2017 för att hon gör skillnad ochinspirerar andra till att bidra till en hållbar utveckling. Louise har erövrat rollen som den naturliga föregångaren och inspiratören genom att agera med tyngd och en outtröttlig entusiasm. Som ung kvinna i en ofta mansdominerad bransch har hon lyckats med konsten att genom ledarskap integrera miljö och hållbarhet i musikbranschen.

The Brewhouse Award 2015

En kulturell mötesplats, en metod för att nå ut med viktiga budskap där fokus är hållbarhet ur flera aspekter. En passionerad idégivare som lyfter blicken och är en källa till kunskap.

Lista:

33 hållbarhetstalanger under 33 år – Aktuell Hållbarhet 2017