Utmärkelser & Uppmärksamhet

LiveGreens arbete med festivalen, hållbarhet och unga samhällsentreprenörer har uppmärksammats och prisats sedan 2011.

Kompassrosen 2017 – Konungens Stiftelse Ungt Ledarskap

Louise Lindén tilldelas Kompassrosen för att hon har mod att rädda när andra blir rädda och driver med stor omtanke sin omvärld mot en bättre hållbarhet

Louise Lindén – Kompassrosstipendiat 2017 from Scouterna on Vimeo.

Årets Unga Entreprenör – Guldekengalan 2016

Vinnaren drivs av tunga frågor och har på ett innovativt sätt utvecklat ett flertal koncept som motarbetar vår tids största samhällsproblem. Genom ett okonventionellt, målmedvetet och kreativt arbetssätt har flera tusen personer utbildats och över hundra arbetstillfällen skapats. Att arbeta och ha sin bas i Blekinge och samtidigt skapa nästa generations ledare över hela Sverige, är en bedrift att premiera.

Årets Miljövän – Blekingeflyg 2014

Blekingeflygs pris till Årets Miljövän 2013 går till en organisation som på ett innovativt och roligt sätt lyckats främja den hållbara utvecklingen i Blekinge genom att engagera såväl företag som privatpersoner, men framförallt ungdomar genom sitt miljöprojekt LIVEGREEN Festival. En musikfestival med fokus på en grön och hållbar livsstil, där ekologisk mat, klädbytardagar och modeshower med temat ”Recycling Fashion show” har varit betydande inslag. Man har på detta vis fångat upp ungdomars kultur och samhällsengagemang och gett ringar på vattnet till en hållbar framtid, såväl lokalt som globalt.

Young Changemaker Camp – Ashoka 2014

LiveGreen blev utvald som ett av de 15 främsta ungdomsdrivna, sociala företagen i Skandinavien till Ashoka’s Young Changemaker Camp.