Bli hållbarhetsdetektiv

LiveGreen rekryterar hållbarhetsdetektiver

Brinner du för hållbarhet? Älskar du musikfestivaler och stora evenemang? Vill du förbättra världen? LiveGreen tränar den nya generationens hållbarhetsdetektiver sommaren 2018. Ansök om att bli en del av vårt team nu!

Som hållbarhetsdetektiv lär du dig att bygga förändring genom att undersöka och dokumentera en festivals miljömässiga och sociala påverkan, samtidigt som du engagerar festivalpubliken i hållbarhet. I ett team får du också ta fram konkreta förslag, idéer och innovationer som lyfter hållbar utveckling på ett inspirerande sätt och därmed stödja festivalorganisationen i deras strävan efter att bli ett hållbart evenemang.

LiveGreens nya satsning på hållbarhetsdetektiver bygger på “learning by doing” – själva träningen sker i samband med musikfestivaler, med Sweden Rock Festival som första tillfälle. På så sätt får du möjlighet att öva din kunskap in-action!

Om rollen som hållbarhetsdetektiv är något som passar dig finns det möjlighet till fortsatt arbete med hållbara festivaler genom LiveGreen.

Du är en ultimat hållbarhetsdetektiv om du:

  • brinner för miljö, jämställdhet, hälsa, trygghet och annan typ av hållbarhet (OBS! Utbildning eller större erfarenhet i hållbarhetsarbete är en bonus och INTE ett krav)
  • är utåtriktad, modig och har lätt för att prata med folk
  • har ett intresse för att skriva och undersöka
  • har arbetat på festivaler, gillar festivalmiljön och har en förståelse för branschen
  • är värderingsdriven, kreativ och nyfiken och har lätt för att arbeta självständigt såväl som i ett team

Som hållbarhetsdetektiv hos LiveGreen får du:

  • Utbildning inom hållbarhet och LiveGreens metoder
  • Praktisk träning i hållbarhetsanalys, intervjuteknik och idégenerering på plats under festivaler (ink festivalpass och inträdé)
  • Ersättning för resor, boende och uppehälle

För att ansöka, fyll i formuläret nedan. Om vi anser att du är en passande kandidat kontaktar vi dig inom kort. OBS! Vänta inte för länge. Det första tillfället – Sweden Rock Festival – sker redan den 6-9 juni!